Luonto todentaa koko ajan edessämme ja sisällämme tapahtuvaa syklisyyttä ja muutosta. Syklisyys ja muutos voivat olla niin kaunista ja hienovaraista, että saatamme ohittaa sen itsessämme. Luonnossa syklisyys ja muutos on käsin kosketeltavaa, kun avaamme aistimme sitä kohti: uutta syntyy, vanhaa kuolee, syntyäkseen taas uudelleen. Transformaatio, sisäinen ja ulkoinen muutos sinussa mahdollistaa kasvun ehyemmäksi ja lähemmäksi todellista itseäsi.

Sydäntunteen kolmas auringon kierto täyttyy lokakuussa. Yrittäjyyteeni on myös avautunut erilaisia syklejä, joissa uutta on luotunut kuten tämä blogini aloitus, josta olen haaveillut nämä kolme vuotta! Jotakin on irtipäässyt muutoksen mahdollistamiseksi. Yritykseni taapero-vaihe onkin ollut huimaa sisäistä muutosta ja kasvuani. On ollut myös puristavaa ja samalla vapauttavaa kasvaa näkyväksi tulemisen pelon, häpeän ja riittämättömyyden tunteiden kanssa.

Samaan aikaan olen saanut huikeita palautteita asiakkailtani kuin vahvistuksena sille, että suuntani on oikea! Sitähän taapero tarvitsee, nähdyksi tulemista, johon hän voi vastata ilosta kiljahtelemalla ja näyttämällä lisää taitojaan! Näiden kolmen vuoden aikana Sydäntunne on käynyt läpi aikamoisen transformaation kodin energiapuhdistusten kautta parantavaan tapaamiseen.

Kolme vuotta sitten minulla oli jo noussut yritykseni nimi, kun kerroin sielulleni, että nyt olen valmis siihen, mihin olin valmistautunut läpi elämäni. Tervetuloa tehtäväni sielunsyvyydestäni, mikä ikinä oletkaan! Sitten mieleeni tulvahti selkeänä, että voisin alkaa tehdä kodin energiapuhdistuksia myös työnä. 

Laitoin ensimmäisen postaukseni faceen, ja häpeä tulvahti päästä varpaisiin, miten ikinä kukaan haluaisi minulta tätä ja miten ikinä voisin katsoa ketään silmiin ja kertoa, juu-u tällaisten asioiden parissa minä elän ja ne ovat minulle yhtä arkipäiväistä kuin kaupassa käynti. Mitä ihmiset ajattelelisivat, kun tulisin näkyväksi juuri sellaisena kuin olen.

Olen niin ikionnellinen ihmisistä, enkeleistä maan päällä, jotka ottivat minuun heti yhteyttä ja tilasivat palveluni ja antoivat siitä vielä niin kaunista sydäntäni avaavaa palautetta, että hymyni tuntui korvissani asti! He antoivat minulle rohkeutta jatkaa eteenpäin ja minä otin sen vastaan!

Kodin energiapuhdistukset ovat Sydäntunteen palveluiden kivijalka, juuristo, jonka kautta olen uskaltautunut kasvamaan eteenpäin parantajan polullani. Paljosta on ollut tärkeää päästää irti kuullakseni yhä vahvemmin sydämeni äänen. On täytynyt luottaa ja opetella lentämään siivillä, omassa voimassaan, vaikka välillä vieläkin pelottaa! 

Pelko on kuitenkin muuttunut lamauttavasta tunteesta esteeksi, jonka yli haluan kiivetä! Nauttia siitä, kun seison esteen päällä ja levitän käteni siiviksi. Voin kuvitella seisovani vuorella, jossa lempeät, mutta tuntuvat tuulet kulkevat koko kehoni lävitse ja koko kehossani virtaa vapaus!

Muutos voi olla niin tärkeää ja sen salliminen elämässäsi voi olla paras päätöksesi. Muutos ei tarkoita riuhtaisua, vaikka joskus tarvitsemme sitäkin. Muutos voi lähteä liikkeelle pienistä hyvin mitättömiltäkin tuntuvista valinnoista, mutta se vahvistuu jokaisen valinnan myötä. Muutos mahdollistaa kasvun ja eheytymisen.

Millaisen muutoksen sinä tänään valitset?