Lämmin tervehdys sinulle kanssakulkijani

Olen Saija Kielometsä, sydämen polkuaan kulkeva näkijä ja intuitiivinen parantaja. Kutsun sinua vahvistamaan yhteyttä itseesi ja levittämään, mitä kauneimmat siipesi elämäsi ylle.

Lapsesta asti olen elänyt kuin kahden maailman kanssa näkymättömän ja näkyvän. Henkimaailman asiat eivät ole minulle näkymätöntä, vaan ne viestivät, koskettavat ja liikuttavat minua kuin kuka tahansa kanssakulkijani ja juuri siksi elämäni on täynnä ihmeitä.

Lempeys, intuitiivisyys ja herkkyys tuntea asioita ovat vahvuuksiani. Herkkyyteni näkyy myös siinä, että innostun ja iloitsen paljon. Olen kulkenut polkuani vahvistaen tunteideni ja tarpeideni kuuntelemista, kehoyhteyttäni sekä yhteyttä omaan sisimpääni. Olen saanut lapsesta asti paljon kokemuksia, joihin en ole saanut tukea ulkopuoleltani, kokemukseni ovat kasvattaneet minusta rohkean ja luottavan, mutta ajattelen, että tuesta ei olisi ollut mitää haittaa, vaan päinvastoin se olisi tuonut turvaa, siksi olenkin nyt tässä valmiina auttamaan sinua mahdottomaltakin tuntuvassa tilanteessasi ja tarpeessasi. Elämässäni minua ohjaa sydän- ja sielutietoisuuteeni. Luonnollisen kykyni parantaa ammennan sydänyhteyteni voimasta.

Olen neljän lapsen äiti ja työskennellyt lastentarhaopettajana, luokanopettajana, erityisluokanopettajana ja laaja-alaisena erityisopettajana. Koulutukseltani olen sosiaalialan ohjaaja, kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja (Helsingin yliopisto), kohtaamistaiteen® ohjaaja ja lasten tunnetaito-ohjaaja MM®. Lisäksi olen ammentenut osaamiseeni kursseista sydäntietoisuuteen, tunteisiin, luovuuteen ja taidetyöskentelyyn liittyen.

Sydäntunteella

Saija Kielometsä

Voisinko jotenkin olla avuksesi?