Sydäntunne

Juuret & siivet® transformaatio­prosessi

Juuret ja siivet® transformaatioprosessi kutsuu sinua vahvistamaan yhteyttä kehoosi, sisimpääsi ja sydänyhteyteesi sekä luomaan elämääsi oman intentiosi avulla.

Juuret ja siivet® transformaatioprosessi on voimauttava, syvä ja kokonaisvaltainen mielen, kehon ja sielun eheytymisprosessi. Prosessi auttaa sinua päästämään irti erilaisista taakoista, lupauksista ja sitoumuksista, jotka eivät palvele sinua enään. Näiden vapautuminen tukee toipumaan haastavista jopa ylitsepääsemätön vaikeilta tuntuvista tilanteista. Se purkaa kehosta ja sielusta menneiden elämien ohjelmointeja, taakkasiirtymiä, kehoonpainuneita tunteita, tunnelukkoja ja traumakokemuksia sekä uskomuksia, jotka vaikeuttavat itsesi toteuttamista sisimmästä käsin.

Prosessi kuuntelee sinua ja on luotu välineeksi matkalla yhteyteen, omaan sieluun, sisimpään. Korkeimmassa ohjauksessa prosessi kunnioittaa sielunsuunnitelmaasi ja avaa sydänyhteyttäsi. Se vahvistaa juuriasi – yhteyttä itseesi ja avaa siipiäsi – uskoa ja luottamusta elää sisimmästäsi käsin.

Prosessi sopii sinulle, kun haluat matkata sielusi syvyyksiin ja eheytyä mielen, kehon ja sielun tasolla vahvistaen sydänyhteyttäsi.

Toteutus

Juuret ja siivet transformaatioprosessi on aina yksilöllinen prosessi, jolloin aika voi myös hivenen vaihdella. Prosessin työstämisen kokonaiskesto on noin 2,5 tuntia. Sovittuna aikana tapaamme Zoomin kautta tai työtilassani Tuusulassa. 

Aloitamme keskustelulla, jossa voit kertoa tilanteestasi juuri kuten haluat ja tuot intentiosi prosessiin: mihin haluat prosessin elämässäsi suunnata, mistä on aika päästää irti ja mitä haluat lähteä luomaan elämääsi. Intentio on tärkeä itsellesi, koska sillä suuntaat prosessia elämässäsi.

Prosessissa kehosi ja sismpäsi viestittävät sanallisen viestinnän ohella tarpeistasi, jolloin näkyväksi tulee juuri ne asiat, joiden työstäminen elämässäsi on olennaista ja tärkeää juuri nyt. Prosessi avautuu kunkin kokemusmaailmasta käsin. Suosittelen makuuasentoa prosessin työstämisen ajaksi. Etänä hoidan kehoasi energiatyöskentelyn kautta ja lähitapaamisessa kosketan myös kevyesti fyysisesti.

Prosessin työstämisen jälkeen, saat pienen hetken itsellesi, jonka jälkeen keskustelemme kokemuksestasi juuri sillä tavalla kuin haluat ja tarvitset.

Olet lämpimästi tervetullut eheyttävälle syväsukellukselle omiin juuriisi ja nousemaan omille siivillesi!

Hinta

225 €

Hinnat sis 24 % alv.

Työskentelyssäni noudatan salassapito- ja vaitiolovelvollisuutta.

Prosessi kutsuu
sinua matkalle
yhteyteen sisimpääsi

Asiakkailta