Juuret & siivet® transformaatioprosessi

– Kutsuu sinua matkalle yhteyteen sisimpääsi –

Juuret ja siivet® transformaatioprosessi kutsuu sinua vahvistamaan yhteyttä kehoosi, sisimpääsi ja sydänyhteyteesi sekä luomaan elämääsi oman intentiosi avulla. 


Juuret ja siivet® transformaatioprosessi on voimauttava, syvä ja kokonaisvaltainen mielen, kehon ja sielun eheytymisprosessi. Prosessi auttaa sinua päästämään irti erilaisista taakoista, lupauksista ja sitoumuksista, jotka eivät palvele sinua enään. Näiden vapautuminen tukee toipumaan haastavista jopa ylitsepääsemätön vaikeilta tuntuvista tilanteista. Se purkaa kehosta ja sielusta menneiden elämien ohjelmointeja, taakkasiirtymiä, kehoonpainuneita tunteita, tunnelukkoja ja traumakokemuksia sekä uskomuksia, jotka vaikeuttavat itsesi toteuttamista sisimmästä käsin.

Prosessi kuuntelee sinua ja on luotu välineeksi matkalla yhteyteen, omaan sieluun, sisimpään. Korkeimmassa ohjauksessa prosessi kunnioittaa sielunsuunnitelmaasi ja avaa sydänyhteyttäsi. Se vahvistaa juuriasi – yhteyttä itseesi ja avaa siipiäsi – uskoa ja luottamusta elää sisimmästäsi käsin. 

Prosessi sopii sinulle, kun haluat matkata sielusi syvyyksiin ja eheytyä mielen, kehon ja sielun tasolla vahvistaen sydänyhteyttäsi.   


Toteutus


Kts. ajanvaraus


Juuret ja siivet transformaatioprosessi on aina yksilöllinen prosessi, jolloin aika voi myös hivenen vaihdella. Prosessin työstämisen kokonaiskesto n. 1,5- 2 tuntia. Hinta on 165 € (sis 24 % alv.).

Sovittuna aikana soitat numerooni 040-8474373 tai avaat zoom-linkin. 

Aloitamme keskustelulla, jossa voit kertoa tilanteestasi juuri kuten haluat ja tuot intentiosi prosessiin: mihin haluat prosessin elämässäsi suunnata, mistä on aika päästää irti ja mitä haluat lähteä luomaan elämääsi. Intentio on tärkeä itsellesi, koska sillä suuntaat prosessia elämässäsi. 

Prosessin työstämisen ajan suosittelen makuuasentoa itsellesi sopivassa rauhallisessa paikassa.

Prosessin työstämisen jälkeen, saat pienen hetken itsellesi, jonka jälkeen keskustelemme kokemuksestasi juuri sillä tavalla kuin haluat ja tarvitset.

Olet lämpimästi tervetullut eheyttävälle syväsukellukselle omiin juuriisi ja nousemaan omille siivillesi!

Palautteita

”Nyt viikkoja hoidon jälkeen olen huomannut muutoksia tavassani katsoa peilistä itseäni ja olen myös huomaamattani sanonut asioita, jotka ennen olisin jättänyt sanomatta kiltteyteni tähden.

Olen myös kokenut että minuun on tullut rauha, jota en osaa avata sen enempää sanoin.

Saijasta huokui hoidon aikana lämpö ja rakkaus, hänen ääntään oli miellyttävä kuunnella ja olo oli turvallinen vaikka hän ei ollut fyysisesti läsnä.

Kiitos Saija, että olen päässyt kohtaamaan avullasi itseäni. Työ on yhä kesken ja taidan jonain päivänä tarvita sinua taas ❤❤❤❤”

”Sain jollain erikoisella tavalla ensi kertaa hyväksytyksi tulemisen kokemuksen sellaisella tasolla, että tajusin että syvällä minussa itsessäni ei ole vikaa, on vain sellaisia tapahtumia, kerroksia ja toimintamalleja, jotka voin kuoria päältäni niin halutessani. Pystyit tavoittamaan ytimen niiden kaikkien kerrosten alla, ikään kuin että ”jahas, tällä on tällaiset vaatteet päällä mutta näen sydämen niiden alla” -henkisesti. Näit ja osasit sanoittaa uusin sanoin niitä kokemuksia, jotka ovat muovanneet minua matkan varrella. Vaikka tiesin ne järjellä ajatellen itsekin, niin sellaiselle, joka on kokenut paljon mitätöintiä, vaientamista ja oman totuuden piilottamisen pakkoakin, oli tosi tärkeää kuulla ne ulkopuolisenkin sanoin. Ikään kuin annoit minulle ja mun kokemuksille luvan tulla kokonaan näkyväksi vain totemalla että kyllä, ne on ihan aitoja ja oikeita. Tuntuu siltä, että vasta sen jälkeen oon pystynyt erottelemaan mun kokemukset minusta itsestäni ja irrottamaan niistä myös tunnetasolla paremmin, vaikka se ehkä vähän hassulta kuulostaakin.Hyväksyntä, validointi, valo, turva. Ne nousee tässä päällimmäisenä mieleen. Ja vaikka näistä oon matkan varrella kokemuksia saanutkin, niin oli upeaa saada tuoda ne näkyväksi sellaisen ihmisen kanssa, joka ei hätkähdä, arvota, vertaile tai kauhistele. Asiat on asioita ja ihmiset on ihmisiä, eivätkä ne syö toisiaan pois.

Kiitos siis vielä lämpimästi 💕”

“Kiitos kauniista kohtaamisesta. Sinun parantava lahja oli minulle voimallinen kokemus. Se auttoi minua uudesta näkökulmasta näkemään ja tuntemaan ja tulemaan tietoiseksi asioista, jotka olen toisessa muodossa ja toisilla tavoilla kokenut arjessa haasteina. Yksi oivallukseni hoidon ansiosta oli, miten myös kehoni on vuosia viestinyt minulle tiettyä tarinaa. Olenkin hoidon jälkeen uusin silmin katsonut ja tuntenut jälkiä ja muotoja ja tuntemuksia kehossa, ja kysynyt, mitä kehoni haluaa kertoa minulle. Opin paljon ja sain itselleni uusia oivalluksia pysähtymisestä kuuntelemaan itseäni. Sydämellinen kiitos.”

“Juuret ja siivet auttoi itseäni päästämään irti sellaisesta, joka oli niin syvällä minussa etten varmaan itse olisi siihen koskaan muuten yltänyt – tilalle sain vapautta ja rohkeutta, lämmön tunteen omaan sydämeeni ❤️”


“Se minkä olin jos aiemmin kokenut ja aistinut, se nousi pintaan, tuli todeksi ja vei syvemmille vesille kuin olisin osannut uskoakaan. Moni asia ja tunne selkiytyi. Ja tuo matka jatkuu ❤️ en vielä tiedä mikä on määränpää , mutta olen sille avoin. Tästä sinulle Saija ❤️:ni tuleva kiitos.” 


“Juuret & siivet oli ihan kirjaimellisesti avaava ja fyysinen kokemus. Prosessi jatkuu kehossa edelleen, vaikka hoidosta on jo muutamia viikkoja aikaa. Ihmeellistä miten toinen voi tavoittaa itsestä jotain sellaista, mitä on eniten halunnut piilottaa – ja nimenomaan sellaisella tavalla, että sille pimeälle nurkalle on tilaa tulla valoon ilman häpeää tai syyllisyyttä. Saijalla on upea taito olla syvästi läsnä ja luoda turvaa välimatkankin päästä. Kiitos ❤️ Suosittelen lämpimästi!”

“Tämä oli aivan ihana ja niin valaiseva. Saija sä olet ihan huippu just sellaisena kuin olet, inhimillinen lähestyminen, täydellinen myötäeläminen. Ja nöyryys sun työhön mun mielestä just nostaa sut ihan toiselle tasolle. Oon vaan niin onnellinen että sain tämän mahdollisuuden. Kiitos että olet ❤️🙏”


“Juuret & Siivet transformaatio prosessi oli huikea matka menneeseen ❤️ Painontunne harteilla on pysynyt poissa. Asiat ovat menneet eteenpäin luonnollisesti ollen linjassa itseni kanssa 🔥Kiitos Saija ❤️”


“Tämä on mieletön prosessi ja mitä kaikkea siinä tapahtuu aivan ehdottomasti jokaisen kokeiltava❤️ nautittava ❤️”


“Paluu omille juurille, sinne syvälle sukeltaen, turvallisesti.


Puhdistuen, avautuen, ymmärtäen ja oivalten. Sitä oli matkani Saijan kanssa. Lämmin kiitos ja vielä lämpimämpi suositus 💗🙏✨🧚”


“Yksikin pieni, mutta rohkea askel vahvistaa edessä hahmottuvaa polkua. Jokaisella pitäisi olla sinunlaisesi ihminen jokaista askelta vahvistamassa. Mihin kaikkeen sitä pystyisikään! 🦋”

”Keskusteluista ja hoidoista sun kanssa jäi mieleen ainakin se, että niissä hetkissä oli läsnä tosi iso luottamus, hyväksyntä, vilpitön auttamisen halu ja ahaa-elämyksen lailla välittynyt kokemus siitä, että kaikki on hyvin siitä huolimatta, ettei asiat välttämättä olekaan sillä tavalla kuin juuri sillä hetkellä haluaisi niiden olevan.”


Palaute kolme kertaa toteutetusta juuret ja siivet® transformaatioprosessi kasvumatkasta:  

“Juuret ja siivet prosessi oli todella voimallinen! Työskentelystämme tärkeimpiä oivalluksia, joita tällä matkallani sain, oli se, ettei minun enää tarvitse mennä haavojeni taakse kertoen itselleni vanhaa tarinaani, joka estää minua avaamasta siipiäni matkalla uuteen olemiseen. Tarinani alkoi askel kerrallaan muuttumaan; uuvuttava kaiken kannatteleminen on muuttumassa luottamukseksi itseen ja elämään. Luottamuksen lisääntyminen minussa keventää oloani sekä elämääni, vähentäen uupumuksen kokemistani. Kaiken kontrollointi, jota olen yrittänyt kontrolloida pois, vähenee pikkuhiljaa myös luottamuksen lisääntyessä. Sain myös helposti käytettäviä työkaluja, esim. rentoutusharjoitus ja kehonsively, tekemistämme harjoitteista, joita voin arjessa käyttää itseni hoitamiseen. Kaipasin juuri kehollisia ja toiminnallisia harjoitteita ja niitä sain. Parasta minusta oli uudet näkökulmat. Ensimmäinen kerta lähitapaamisella olisi tuonut minulle turvallisuuden tunnetta, koska prosessi on niin henkilökohtainen ja syvällinen. Jos en olisi jonkinverran jo tuntenut sinua ennen prosessia, en olisi varmaan uskaltanut lähteä täysin etänä toteuttamaan. Nyt uskoin kuitenkin olevani hyvissä käsissä ja olinkin 🥰. Kiitos ihana Saija kaikesta ❤🙏🙏🙏”


Palaute juuret ja siivet® prosessin toteutuksesta parisuhteelle:

”Tekemäsi parisuhdeprosessi oli todellakin huikea! Parisuhteessamme on ollut nyt paljon aiempaa helpompi ”hengittää” ja olla enemmän oma itsensä, ilmaista tarpeita ja toiveita sekä osoittaa ja vastaanottaa rakkautta. Kiitos!”


Vastuuvapauslauseke: Sydäntunteen toiminnan tavoitteena on auttaa ihmisiä saavuttamaan kokonaisvaltainen hyvinvointi sisimmän ja sydämen ohjauksessa. Huomioiden jokaisen vastuun oman hyvinvointinsa valitsemisesta.