Sydäntunne

Intuitiivinen energiahoito

Kutsuu sinua vahvistamaan yhteyttä omaan kehoosi ja sisimpääsi.

Intuitiivisessa energiahoidossa olen yhteydessä kehosi ja sisimpäsi viesteille. Usein sinulla on jo tieto, mitä työskentelyltäni tarvitset ja kuuntelen sinua herkästi. Hoito irtipäästää kaikkea sellaista, joka vie voimiasi ja heikentää yhteyttäsi kehoosi ja sisimpääsi.

Intuitiivinen energiahoitoni avaa sinulle mahdollisuuksia tavoittaa syvemmin sisäinen viisautesi, voimasi ja vahvuutesi. Sisäisen yhteytesi kautta vastoinkäymiset eivät enää vie voimiasi, vaan näet niissäkin mahdollisuuksia, valinnan vapautesi. Joka kerta kun olet yhteydessä itseesi vahvistat keho-mieli-sielu yhteyttäsi. Työskentelen toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen kokonaisvaltaisesti, syvästi ja lempeästi.

Energia­hoidot etänä

Sovittuna aikana tapaamme zoomissa, jonne lähetän linkin vähän ennen hoidon alkua sähköpostiisi.  Aloitamme keskustelulla, jossa voit kertoa tilanteestasi ja tarpeistasi, juuri kuten haluat. Hoidon työstämisen ajan suosittelen makuuasentoa.

Energia­hoidot tuusulassa

Sovittuna aikana tapaamme hoitotilassani Tuusulassa. Aloitamme keskustelulla, jossa voit kertoa tilanteestasi ja tarpeistasi, juuri kuten haluat. Hoidon työstämisen ajan suosittelen makuuasentoa. Hoidon aikana kosketan kevyesti.

Hinta

 • 60 min. – 100 €

  Hoitopassilla  4h vapaavalintaisesti Sydäntunteen hoitoja koko perheen tarpeisiin.

  • Passin osto viestillä saija@sydantunne.fi tai ajanvarauksesta.

  • Hinta 350 €

  Hinnat sis. 24 % alv.

  Työskentelyssäni noudatan salassapito- ja vaitiolovelvollisuutta.

  Asiakkailta