Sydäntunne

Kodin tai työpaikan energiapuhdistus

Kutsuu sinua luomaan tilastasi hyvän ja turvallisen.

Kodin tai työpaikan energiapuhdistus kutsuu sinua luomaan kodistasi tai työpaikastasi tilan,jossa on hyvä ja turvallinen olla.

Energiapuhdistus on tehokas, turvallinen ja selkeä työskentelyni tilan energioihin. Energiapuhdistukseni poistaa häiritsevät energiat, henkiväen, joka ei kuulu kotiisi ja kaiken sellainen, joka tukkii kotiasi energiatasolla esim. mahdollisten aiempien asukkaiden ja tapahtumien energiat. Työskentelyni myös avaa mahdollisuuksia toiveillesi, jotka ovat odottaneet oven avaamista!

Energiapuhdistus sisältää koko paikan, rakennukset ja maan energiapuhdistuksen huomioiden toiveesi. Kodin energiapuhdistuksen yhteydessä voi käsitellä myös laajemmin perheenjäsenten tarpeita ja toiveita.

Toteutus

Sovittuna aikana tapaamme zoomissa, jonne lähetän linkin sähköpostiisivähän ennen työskentelymme alkua tai työtilassani Tuusulassa. Halutessasi varaa kynä ja paperia merkintöjäsi varten. Olet lämpimästi tervetullut sydäntunneohjaukseen!


Vaihtoehdot:

  • 30 min –  65 €  Valitse tämä, kun kyseessä on jo aiemmin energiapuhdistetun kodin tasapainotus tai muu täsmä asia.
  • 60 min – 100 € Valitse tämä, kun huomaat, että kodissasi nousee useampia asioita työstettäväksi tai kodin energiapuhdistus tehdään ensimmäisen kerran.

 Hinnat sis 24 % alv. 

 Työskentelyssäni noudatan salassapito- ja vaitiolovelvollisuutta.

Asiakkailta