Kodin tai työpaikan energiapuhdistus

-Kutsuu sinua luomaan tilastasi hyvän ja turvallisen.-

Kodin tai työpaikan energiapuhdistus kutsuu sinua luomaan kodistasi tai työpaikastasi tilan, jossa on hyvä ja turvallinen olla.

Energiapuhdistus on tehokas, turvallinen ja selkeä työskentelyni tilan energioihin. Energiapuhdistukseni poistaa häiritsevät energiat, henkiväen, joka ei kuulu kotiisi ja kaiken sellainen, joka tukkii kotiasi energiatasolla esim. mahdollisten aiempien asukkaiden ja tapahtumien energiat. Työskentelyni myös avaa mahdollisuuksia toiveillesi, jotka ovat odottaneet oven avaamista!

Energiapuhdistus sisältää koko paikan, rakennukset ja maan energiapuhdistuksen huomioiden toiveesi. Energiapuhdistuksen voi toteuttaa myös perheenjäsenille.


Toteutus

Vaihtoehdot:

30 min 55 € (sis 24 % alv.) Valitse tämä, kun kyseessä on jo aiemmin energiapuhdistetun kodin tasapainotus tai muu täsmä asia.

45 min 75 € (sis 24 % alv.) Valitse tämä, kun energiapuhdistus tehdään ensimmäisen kerran. 

60 min 95 € (sis 24 % alv.) Valitse tämä, kun huomaat, että kodissasi nousee useampia asioita työstettäväksi.

Kts ajanvaraus

Sovittuna aikana soitat numerooni 040-8474373 ja työstän kotisi energiapuhdistuksen.


Palaute

“Aivan ihmeellinen kokemus ja siis niin hoivaava, että en kestä. Hoitosi on kyllä niin mieletön. Täällä kotona on muuttunut meno ihan muutamassa päivässä ja se on ihan ällistyttävää. Kotona energiat liikkuu aivan eri tavalla. On erilaista puhtia, enemmän ymmärrystä ja rakkautta.”

”Voimaannuttavaa ja ihmeellistä. Kiitos ihan mielettömästi!”

”Kodin energiapuhdistus on nimensä mukaisesti hyvin kokonaisvaltainen kokemus ja jotain sellaista, mitä et voi ennalta edes kuvitella. Saijan työskentelytapa on samaan aikaan lempeä ja voimakas. Se saa ihmettelemään, miten paljon sellaista onkaan, mitä emme huomaa nähdä, vaikka oikeastaan kehomme ja sielumme ne aistivat. Kiitos!”


Vastuuvapauslauseke: Sydäntunteen toiminnan tavoitteena on auttaa ihmisiä saavuttamaan kokonaisvaltainen hyvinvointi sisimmän ja sydämen ohjauksessa. Huomioiden jokaisen vastuun oman hyvinvointinsa valitsemisesta.