Sydäntunne

Sydäntunne­ohjaus ja mentorointi

Antautumista sydämesi ohjaukseen. Läsnäoloa tunteillesi, tarpeillesi ja sisäiselle turvallesi.

Sydäntunneohjaus kutsuu sinua vahvistamaan omaa sisäistä turvan tunnettasi, tunnetaitojasi ja hyvinvointiasi. 

Se sopii myös mentoroinniksi omalle kasvunpolullesi.

Sydäntunneohjaus on läsnäoleva, myötätuntoinen ja lempeä työskentely, yhdistäen tunne- ja energiatyöskentelyä, jotka auttavat sinua purkamaan kuormitusta, pelkoja, ahdistusta, häpeää ja muita sellaisia tunteita ja toimintoja, jotka vievät voimavarojasi. Työskentely toteutuu aina yksilöllisesti tilannettasi ja tarpeitasi kuunnellen.

Sydäntunneohjauksessa tavoitteena on selviytymiseen sijaan löytää tasapainoa ja hyvää mieltä. Energiapuhdistus huomioi kaikkea sellaista, joka estää sinua kiinnittymästä sisäiseen turvaasi. Nämä voivat olla erilaisia tuntemuksia, henkisiä tai fyysisiä asioita. Jokainen työskentelykerta lisää ja vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen turvaasi ja tunnetaitohisi.

Toteutus

Sovittuna aikana tapaamme zoomissa, jonne lähetän linkin sähköpostiisi vähän ennen työskentelymme alkua tai työtilassani Tuusulassa. Halutessasi varaa kynä ja paperia merkintöjäsi varten. Olet lämpimästi tervetullut sydäntunneohjaukseen!

Varaa työskentelyn ajaksi itsellesi mukava ja rauhallinen tila, hyvä istuma- tai makuuasento ja peitto/viltti.

Työskentely sopii turvallisesti myös lapsen ja nuoren tunnetyöskentelyyn. Varatessasi lapselle tai nuorelle ohjauksen, ilmoita hänen ikänsä. Lapselle ja nuorelle ohjaus toteutetaan 4X45 min monimenetelmällisenä työskentelynä, joista ensimmäinen kerta painottuu tutustumiseen ja kartoitukseen, lapsen toiveista menetelmien suhteen.

Hinta

  • 60 min. – 100 €

Hoitopassilla  4h vapaavalintaisesti Sydäntunteen hoitoja koko perheen tarpeisiin.

  • Passin osto viestillä saija@sydantunne.fi tai ajanvarauksesta.

  • Hinta 350 €

Hinnat sis. 24 % alv.

Työskentelyssäni noudatan salassapito- ja vaitiolovelvollisuutta.

Asiakkailta