Sydäntunneohjaus

-Kutsuu läsnäoloon tunteillesi, tarpeillesi ja sisäiselle turvallesi.


Sydäntunneohjaus kutsuu sinua vahvistamaan omaa sisäistä turvan tunnettasi, tunnetaitojasi ja hyvinvointiasi. 

Sydäntunneohjaus on läsnäoleva, myötätuntoinen ja lempeä työskentely, yhdistäen tunne- ja energiatyöskentelyä, jotka auttavat sinua purkamaan kuormitusta, pelkoja, ahdistusta, häpeää ja muita sellaisia tunteita ja toimintoja, jotka vievät voimavarojasi. Työskentely toteutuu aina yksilöllisesti tilannettasi ja tarpeitasi kuunnellen.

Sydäntunneohjauksessa tavoitteena on selviytymiseen sijaan löytää tasapainoa ja hyvää mieltä. Energiapuhdistus huomioi kaikkea sellaista, joka estää sinua kiinnittymästä sisäiseen turvaasi. Nämä voivat olla erilaisia tuntemuksia, henkisiä tai fyysisiä asioita. Jokainen työskentelykerta lisää ja vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen turvaasi ja tunnetaitohisi. 


Toteutus

Työskentely toteutetaan sarjana 3X60min 265 € (sis 24 % alv.)  tai 5X60 min 425 € (sis 24 % alv.) 

Halutessasi voit jatkaa yksittäisinä kertoina 4. ja siitä eteenpäin 85 €/krt (sis 24 % alv.).


kts ajanvaraus.


Sovittuna aikana soitat numerooni 040-8474373 tai avaat zoom-linkin. Varaa työskentelyn ajaksi itsellesi mukava ja rauhallinen tila, hyvä istuma- tai makuuasento ja peitto/viltti.


Työskentely sopii turvallisesti myös lapsen ja nuoren tunnetyöskentelyyn. Varatessasi lapselle tai nuorelle ohjauksen, ilmoita hänen ikänsä. Lapselle ja nuorelle ohjaus toteutetaan 4X45 min monimenetelmällisenä työskentelynä, joista ensimmäinen kerta painottuu tutustumiseen ja kartoitukseen, lapsen toiveista menetelmien suhteen. 


Vastuuvapauslauseke: Sydäntunteen toiminnan tavoitteena on auttaa ihmisiä saavuttamaan kokonaisvaltainen hyvinvointi sisimmän ja sydämen ohjauksessa. Huomioiden jokaisen vastuun oman hyvinvointinsa valitsemisesta.