Saija

Kuuletko kutsun sydämessäsi, voinko jotenkin olla avuksesi ❤️ 

Olen Saija Kielometsä. Olen löytänyt omat juureni, joita vahvistan kulkiessani omaa polkuani. Omat siipeni olen saanut levittää kuunnellessani ja valitessani sydämeni viestit. Haluan myös auttaa sinua vahvistamaan omia juuriasi ja tukea sinua levittämään, mitä kauneimmat siipesi oman elämäsi ylle. Tunnetaidot ja juuret&siivet-transformaatioprosessi ovat minun voimavarojani, joista voin ammentaa myös sinulle juuri niitä asioita, joita nyt tarvitset. 

Olen lapsesta asti elänyt kahden maailman kanssa näkymättömän ja näkyvän. Henkimaailman asiat eivät ole minulle näkymätöntä, vaan ne viestivät, koskettavat ja liikuttavat minua kuin kuka tahansa kanssakulkijani. Ja siitä huolimatta tai juuri siksi elämä on täynnä ihmeitä.

Herkkyys tuntea asioita itsessäni, toisissa ja ympärilläni ovat vahvuuksiani. Olen kulkenut polkuani vahvistaen tunteideni ja sydämeni kuuntelemista. Herkkyys näkyy myös siinä, että innostun ja iloitsen paljon! Työskentelen monenlaisia luovia ja kokemuksellisia menetelmiä hyödyntäen sinun tarpeitasi kuunnellen. Elän ja teen työni sydäntunteella, jossa yhdistyvät kokonaisvaltaisuus ja läsnäolo.

Olen neljän lapsen äiti ja sielultani näkijä ja parantaja. Olen työskennellyt lastentarhaopettajana, luokanopettajana, erityisluokanopettajana ja laaja-alaisena erityisopettajana. Koulutukseltani olen sosiaalialan ohjaaja, kasvatustieteen maisteri ja erityisopettaja (Helsingin yliopisto) sekä lasten tunnetaito-ohjaaja MM®. Lisäksi olen käynyt erilaisia kursseja sydäntietoisuuteen, tunteisiin, luovuuteen ja taidetyöskentelyyn liittyen, joista ammennan polullani. Kuuletko kutsun sydämessäsi, voinko jotenkin olla avuksesi?