Tarvitset juuresi ollaksesi se, kuka olet ja siipesi ollaksesi se, joka haluat olla. Saija 

PALVELUT


Juuret & siivet® transformaatioprosessi 90 min zoom yhteydessä + jälkitasapainotus 15 min

On syvä ja kokonaisvaltainen prosessi, joka 

- tukee kehoa irtipäästämään siihen painuneista tunteista, menneiden elämien ohjelmoinneista ja/tai sukulinjojen vaatimuksista.

- avartaa sinua näkemään asioita laajemmasta näkökulmasta.

- tasapainottaa sinut tähän hetkeen.

- vahvistaa yhteyttäsi sisimpääsi, omiin juuriisi sinussa.

- vahvistaa sydänyhteyttäsi, oma voimaasi, siipiäsi.

TOTEUTUS: 

Varaa aika saija@sydantunne.fi zoomin kautta yhteyden sopimiseksi. 

Saat tilinumeroni, jolle prosessin hinta 145 € (sis 24 % alv.) maksetaan. 

Sovittuna aikana aloitamme yhteisellä keskustelulla, jossa tuot intentiosi prosessiin: mihin haluat prosessin elämässäsi suunnata, mistä on aika päästää irti ja mitä haluat lähteä luomaan elämääsi. Tämä osuus n. 20 min. 

Prosessin työstäminen. Voit olla makuuasennossa itsellesi sopivassa rauhallisessa paikassa.Tunnen ja näen, juuri kuten prosessisi tässä hetkessä avautuu. Työstän kaiken tarpeistasi lähtien, ne asiat jotka eivät enää palvele sinua, joista haluat päästää irti. Mennyt aika ja menneet elämäsi tulevat mukaan siltä osin, minkä on aika nyt eheytyä. Sydänyhteyttäsi avataan ja vahvistetaan. Kehoasi hoidetaan koko prosessin ajan ja se linjataan omimpaan linjaasi. Prosessi on siis myös hyvin kehollinen työskentely, jonka sinulle energiassa teen. Tämä osuus n. 80 min sis lyhyen loppukeskustelun kokemuksestasi.

Jälkitasapainotus, jonka sovimme parin päivän päähän. Tasapainotus nimensä mukaisesti tasapainottaa prosessia sinussa. n. 15 min.

Olet lämpimästi tervetullut sydäntunteellani toteutettavaan prosessiin! 

Juuret & siivet® energiahoito & tulkinta 60min zoom-yhteydessä.

Sisältää energiahoidon, parantamisen ja tulkinnan kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi.

TOTEUTUS:

Varaa aika saija@sydantunne.fi zoom-yhteyden sopimiseksi.

Saat tilinumeroni, jolle 90 € (sis 24 % alv.) maksetaan.  

tai voit ostaa sarjahoidot 3X60 min  (voimassa 6kk) 250€ (sis 24 % alv.).

Sovittuna aikana aloitamme alkukeskustelulla zoom-yhteyden kautta, jonka aikana jo hoitoni sinulle alkaa. Keskustelun jälkeen voit käydä makuuasentoon itsellesi mieleiseen paikkaan.

Työskentelyni sopii turvallisesti ja hyvin myös lapsen ja nuoren tilanteen hoitamiseksi ja tasapainottamiseksi. Lemmikkieläimet ovat saaneet työskentelystäni kivun, haitallisen käytöksen tai toimintatapojen pariin huomattavaa apua.


Kodin (tai mökin) energioiden puhdistus ja tasapainotus puhelin tai zoom-yhteydessä.

Tilojen puhdistuksessa katson ja puhdistan tilojen ja paikkojen energiat, selkeiksi ja kevyiksi asustaa ja elellä. Tässä puhdistuksessa siis todella poistuvat kaikki häiritsevät, kodin ilmapiiriin vaikuttavat energiat, henkiväki, joka ei kuulu kotiisi/mökillesi ja kaikki sellainen, joka tukkii kotiasi energiatasolla esim. mahdollisten aiempien asukkaiden energiat, traumaattisten tapahtumien energia jne. Puhdistus sisältää koko paikan, rakennukset ja maan energiapuhdistuksen (myös maassa saattaa olla paljon tarvetta tälle). Mainitse viestissäsi kaikki paikan rakennukset ja jos sinulla on jokin erityinen toive paikkaan liittyen. Työskentely zoomin tai puhelimen kautta.

Tulkinta zoom- tai puhelinyhteydessä.

Hinnat (sis alv. 24%):
30 min 50€

45 min 75€

60 min 95€ 

Vastuuvapauslause: Työskentelyni auttaa sinua etenemään yhä kokonaisemmaksi, mutta ei tee askeleita puolestasi, niiden suunta sinun on valittava joka päivä uudelleen itse. Työskentelyni itsessään ei tee elämästä helppoa ja haasteetonta. Esimerkiksi erilaiset tunteet kuuluvat elämään, jotta voit tunnustella valintojasi, miten sinun olisi hyvä toimia juuri nyt. Prosessi ohjaa ja avaa sinua hellästi ja samalla määrätietoisesti kuuntelemaan sisintäsi, tarpeitasi ja tunteitasi. Valitessasi oman hyvinvointisi juuri sillä tavalla kuin se tässä hetkessä on mahdollista, voit luottaa elämän kantavan sinua juuriasi ja siipiäsi vahvistaen.