Intuitiivinen energiahoito

-Kutsuu sinua vahvistamaan yhteyttä omaan kehoosi ja sisimpääsi.-

Kutsuu sinua vahvistamaan yhteyttä omaan kehoosi ja sisimpääsi sekä ymmärtämään näiden viestejä hyvinvointiasi vahvistaen.

Intuitiivisessa energiahoidossa olen tulkkina kehosi ja sisimpäsi viesteille. Usein sinulla on jo tieto, mitä työskentelyltäni tarvitset ja kuuntelen sinua herkästi. Hoito irtipäästää kaikkea sellaista, joka vie voimiasi ja heikentää yhteyttäsi kehoosi ja sisimpääsi. Intuitiivinen energiahoitoni avaa sinulle mahdollisuuksia tavoittaa syvemmin sisäinen viisautesi, voimasi ja vahvuutesi. Sisäisen yhteytesi kautta vastoinkäymiset eivät enää vie voimiasi, vaan näet niissäkin mahdollisuuksia, valinnan vapautesi. Joka kerta kun olet yhteydessä itseesi vahvistat keho-mieli-sielu yhteyttäsi. Työskentelen toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen kokonaisvaltaisesti, syvästi ja lempeästi. 


Toteutus

Valitse haluatko

60 min 95 € (sis 24 % alv.)

90 min 135 € (sis 24 % alv.)

3X60min 265 € (sis 24 % alv.)

intuitiivisen energiahoidon.


Kts. ajanvaraus

Sovittuna aikana soitat numerooni 040-8474373 tai avaat zoom-linkin. Aloitamme keskustelulla, jossa voit kertoa tilanteestasi ja tarpeistasi, juuri kuten haluat.

Hoidon työstämisen ajan suosittelen makuuasentoa tai itsellesi sopivassa rauhallisessa paikassa.

Työskentelyni sopii turvallisesti myös lapsen ja nuoren tilanteen hoitamiseksi ja tasapainottamiseksi. Lemmikkieläimet ovat saaneet työskentelystäni kivun, haitallisen käytöksen tai toimintatapojen pariin huomattavaa apua.


Palautteita

“Haluan vielä lähettää kiitokseni todella ihanan, lempeän, syvän sekä vahvan hoitokokemukseni myötä. Hoito on työstynyt pitkin viikkoa. Tunsin että jotakin lähtee vapautumaan ja aukeamaan, tuo kaikki mitä en enää tarvitse, alkoi purkautua aikamoisen kivun kautta hartioissa, niskassa sekä päässä, ihan päänahkaa myöten. Koin olevani todella turvassa, rakkaudessa. -Yhteydessä itseeni, sinun lempeällä avustuksellasi. Voin sanoa aivan rehellisesti etten kuunaan ole kokenut hoidossa sellaista vapautta, rauhaa sekä rentoutta, voimakasta yhteyttä hoitajaan, sinuun. Tiedän sen siitä että että hengitykseni oli vapaa sekä kulkeva koko hoidon ajan. Tein hoidon istuen, mikä on itselleni paras vaihtoehto. Venytykset, liikkeet tuntuivat valtavan hyviltä, olin kuin pumpulissa koko hoidon ajan. Täysin turvassa, valossa sekä rakkaudessa. Ja hengitys, se vaan virtasi ilman esteitä. Tunsin olevani syvästi nollatilassa, täysin läsnä hetkessä, itsessäni. Vain nautin ja annoin kaiken tapahtua, omaksi korkeimmaksi parhaakseni. Annoin kehoni liikkua, vapautua, avautua, ottaa vastaan… Voin sanoa että kokemukseni oli taivaallisen hyvä, alusta loppuun, kevyt kuin lumihiutaleella. Kiitollisuudella ei ole määrää. Kipu on jokseenkin poissa.”

“Ihana olet ❤️ uskomatonta kuinka kirkkaaksi vasemman silmän näkö muuttui hoitosi jälkeen 🙏”


Vastuuvapauslauseke: Sydäntunteen toiminnan tavoitteena on auttaa ihmisiä saavuttamaan kokonaisvaltainen hyvinvointi sisimmän ja sydämen ohjauksessa. Huomioiden jokaisen vastuun oman hyvinvointinsa valitsemisesta.